Wie zijn wij

Een​ ​organisatie​ ​met​ ​karakter

HVEZ

De oprichter van HVEZ (Hart voor eigen zaak), Sanne Kok, heeft haar roots in het fysiotherapeutische vak en heeft zich altijd geïnteresseerd in het verandervraagstuk van de mens, organisaties en de zorg. Toen zij in 2017 werkte als directeur bij de hogeschool las zij een rapport over de problematiek in de zorg en keek zij naar het volgende filmpje. Het leidde voor haar tot het besef een bijdrage te willen leveren in de transitie van de zorg.

Vanuit het inzicht dat realisatie bij het eigen initiatief begint (if it is to be, it is up to me) is zo het zaadje geplant voor het ontstaan van HVEZ. Zo is het vehikel ontstaan om organisaties te ondersteunen om met elkaar bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor de mens en de wereld om ons heen.

De waarden die we daarin dragen is dat de mens in zichzelf compleet, vindingrijk en competent is. Wij hebben de overtuiging dat eigen regie en de capaciteit tot ontwikkeling ons in staat stelt vertrouwen te hebben in ons eigen lerend vermogen, dat kan uitgroeien tot de veranderkracht van een organisatie.

We geloven in ‘practice by doing’, in laten zien dat waar we in geloven mogelijk is. Dit betekent dat we niet alleen andere organisaties ondersteunen tot het vergroten van maatschappelijke impact en bijdragen aan de transitie naar een nieuwe duurzame organisatievorm die bij hun past, maar dat HVEZ zelf ook werkt volgens een nieuwe organisatievorm; de netwerkorganisatie. Hiertoe hebben wij het HVEZ netwerk opgezet. Een netwerk dat zich richt op experts uit verschillende werkgebieden, maar allen met eenzelfde visie; het willen bijdragen aan een gezonder en gelukkiger Nederland. Doordat HVEZ samenwerkt met een zeer hoogwaardig team van experts, kunnen we kwaliteit bieden voor verschillende opdrachten en complexiteit. Ook voor de experts zelf heeft het netwerk veel te bieden.

 

Het HVEZ netwerk

Wat is het HVEZ netwerk?

Het HVEZ netwerk is een zakelijk netwerk voor zzp’ers en ondernemers in de zorg-, welzijns- en sportsector. Experts die zich inzetten voor de transitie in de zorg en bij willen dragen aan een gezonder en gelukkiger Nederland. Professionals die geloven in de kracht van samen en via dit netwerk bij willen dragen aan elkaars succes. Wij staan voor verbinden, verdiepen, elkaar inspireren en versterken. Door elkaar te helpen bij het ontwikkelen van ons eigen kwaliteiten, kunnen we niet alleen ons persoonlijke leiderschap en ondernemerskracht vergroten, maar ook ons gezamenlijke impact vergroten.

Wat biedt het HVEZ netwerk?
  • Een team van mensen die met eensgezinde visie willen bijdragen aan de verandering in de zorg. Hierdoor ontstaan waardevolle kruisbestuivingen.
  • Een maandelijkse co-werkdag en andere activiteiten die voortkomen uit de wensen van de deelnemers uit het netwerk.
  • Elk kwartaal een inspiratiesessie met stand-up stories van deelnemers uit het netwerk en gastsprekers.
  • Het HVEZ netwerk is ook een learning community. Een lerende omgeving, zowel offline als online in een forum, waar we kennis en kunde met elkaar delen, verrijken en weer verspreiden. Zodat je niet meer alleen bezig bent met het uitvoeren van een opdracht, maar vanuit gezamenlijkheid en verbinding in actie komt, de waarde van onze ontwikkeling kan bijdragen aan de transitie in de zorg en we met elkaar onze impact kunnen vergroten.
  • Uitbreiding van het netwerk binnen de sector zorg en welzijn. Door de sterke groei die HVEZ doormaakt, is haar netwerk exponentieel gegroeid. Dit netwerk en aanverwante opdrachtmogelijkheden, worden toegankelijk gemaakt voor de deelnemers van het HVEZ netwerk.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je vragen? Of wil je een keer vrijblijvend kennismaken met het HVEZ netwerk? Laat het ons weten via info@hvez.nl dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.