Wat bieden wij?

  • Inspiratiesessies

  • Strategisch advies

  • Operationeel management

  • Programmamanagement

  • Transitiemanagement

Inspiratiesessies

Prikkelen, verbinden en ontwikkelen; daar draait het om tijdens de inspiratiesessies van HVEZ. We organiseren regelmatig interactieve workshops, lezingen en storytelling sessies. Met wisselende thema’s om op nieuwe ideeën te komen, geïnspireerd te raken en vooral ook om zelf mee aan de slag te gaan in de eigen organisatie.

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, worden de inspiratiesessies op andere momenten in het jaar ingepland. Houd onze website in de gaten voor nieuwe data.

GEANNULEERD
24 april 2020
14.00 – 16.00 uur
Positieve gezondheid
en het netwerk:
Samen kom je verder!

GEANNULEERD
11 mei 2020
15.00 – 17.30 uur
Spiritueel leiderschap
en de kracht
van realisatie.

Strategisch advies

Werken met doelstellingen op de korte en lange termijn geeft richting aan de activiteiten in je onderneming. Wij helpen je deze doelstellingen te vertalen naar een slimme en krachtige strategie. We ontwikkelen een concreet stappenplan, waarin deliverables SMART zijn omschreven; een implementatie roadmap waarmee jij en je team stap voor stap naar het gewenste doel kunnen bouwen.

Operationeel management

De strategie van je onderneming valt of staat met de dagelijkse acties en beslissingen van je uitvoerende medewerkers. Om de strategie van je onderneming te laten slagen is het dus essentieel dat iedereen zijn belangrijke bijdrage in de strategie beseft. Dit vraagt om een grondige implementatie op operationeel niveau. We begeleiden jou en je team bij de strategie implementatie en realiseren impactvolle en duurzame verbeteringen op proces, personeel, performance en technologie.

Programmamanagement

Door activiteiten op een samenhangende en integrale manier te managen en de samenwerking daarvoor te organiseren, zijn complexe en doelgerichte opgaven slimmer, sneller en efficiënter te realiseren. Vanuit nauwkeurige analyses van de betrokken stakeholders en de nationale en regionale initiatieven doorgronden we vraagstukken en formuleren we een gezamenlijke doelstelling. Met het concreet omschreven eindresultaat op ons vizier, tekenen wij een roadmap die onderweg ingevuld gaat worden. Zodat wij telkens overzicht houden van de voortgang en de mogelijkheid behouden tussentijds bij te sturen.

Transitiemanagement

Voortdurende maatschappelijke veranderingen vergen een verandering van denken en doen. Samen met het team geven we inhoud en vorm aan de transitie van de organisatie. Centraal hierin staat een positief gezond bedrijfsmodel met aandacht voor duurzaamheid, verbinding en vitaliteit. Wij analyseren de huidige bedrijfsorganisatie en brengen in kaart wat de gewenste missie en visie is van de organisatie. We adviseren over het te voeren transitietraject en ondersteunen bij de uitvoering ervan.

Ja graag! Ik wil me inschrijven voor een oriënterend gesprek.