Wat bieden wij?

– Project management

– Programma management

– Transformatie management

Positief gezond ondernemen

Inspiratie workshop

“Dromen, durven en dan..doen”!


Het heft in eigen handen nemen, een eigenschap die een ondernemer direct herkent. Daarom hebben we drie korte sessies ontwikkeld die inspireren, informeren en je meenemen naar de essentie van positief gezond ondernemerschap, het opbouwen van een sterke bedrijfsorganisatie, en de kern van eigen regie in teams. Zodat je met een concrete toolkit aan de slag kunt gaan met het opbouwen of uitbreiden van je eigen bedrijf tot een positief gezonde organisatie!

Elke sessie duurt 45 minuten, met vijftien minuten pauze zodat je ook de andere ondernemers ontmoet.

  • Sessie 1: De coach in jezelf, in zeven stappen naar resultaat.
  • Sessie 2: Verbonden bedrijfscultuur en heldere organisatiestructuur.
  • Sessie 3: De essentie van eigen regie in teams, samen kan anders. 

 

  • Kosten zijn 125,00 euro p.p. exclusief BTW.

Online Businesscoach Programma

“De zeven stappen van positief

gezond ondernemerschap”.

In dit businesscoachingsprogramma geven we je in zeven stappen de noodzakelijke onderdelen die je de weg wijzen bij het opbouwen en/of het uitbreiden van jouw succesvolle onderneming tot een positief gezonde organisatie.

Wat je ervoor nodig hebt? Lef, daadkracht en focus. Wij bieden een coachingstraject met veel inhoudelijke kennis en kunde, gekoppeld aan concrete opdrachten waardoor je de kennis meteen toepast in de praktijk, in je eigen organisatie. Doordat het een online programma is, bepaal jij ZELF het tempo en de intensiteit van je ontwikkeling. 

Het programma voorziet je van nieuwe perspectieven om anders naar de wereld te kijken. Je maakt de juiste keuzes en gaat vanuit nieuwe inzichten aan de slag met het ideaal dat jij voor ogen hebt. Je geeft vanuit jouw unieke talenten en expertise, invulling aan het aanbod dat jij of jouw organisatie te bieden heeft. Je richt je op het vergroten van de impact, het groter maken van de invloed die jij ermee hebt. Daarmee kun je een zo’n groot mogelijk verschil maken voor zoveel mogelijk mensen!

Ben jij er klaar voor om door te breken met jouw ideaal?

Exclusieve Business Coaching

“Leiderschap met concreet resultaat”.

 

De variant ‘Exclusieve Business Coaching’ is niet voor iedereen geschikt. Het is voor de ondernemer die daadwerkelijk wil doorbreken en het dit keer ECHT anders wil doen. Klaar met de excuses en beperkingen en bereid om die sprong te wagen? Ga aan de slag omdat jij weet dat je de kern bent van alles wat er uit jouw handen en jouw organisatie komt.

Een leider is een krachtig leider wanneer hij zijn beperkingen erkent en in staat is een ander te laten groeien. Een veilige context biedt voor hen die voor hem werken. En er voor open staat het telkens anders te doen, totdat het daadwerkelijk het resultaat brengt, wat hij voor ogen heeft.

Niet iedereen is geschikt voor dit traject. Je moet discipline hebben, vastberaden zijn en bereid zijn om er alles voor te doen en te laten. Zodat je daadwerkelijk dat bedrijf opbouwt waar je altijd al van gedroomd hebt en het bedrijfsresultaat behaalt wat je voor ogen hebt.

Aan dit traject gaat altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek vooraf. 

Exclusieve Business Coaching kost 115,00 per uur. Minimale vereiste is vijf sessies van 2 uur.

Eigen regie in teams 

Training & Coaching on the job.

“Vanuit zelfregie naar samenwerken”.

De veranderende markt en versnelling van digitale vooruitgang vraagt van jou als ondernemer, en dus ook van jouw team, een steeds grotere mate van flexibiliteit. Het vraag om samenwerken en om het inspelen op het gebruik van technologie en digitale middelen. Het vraagt om je meer te richten op de tevredenheid van de klant dan op de oude controle-systemen.

Kortom er verandert nogal wat en dat kun je niet alleen. Wij werken graag voor de ondernemer die zich beseft dat een goed werkend team, met de visie duidelijk voor ogen, eigen verantwoordelijkheid en passie voor de zaak, de kern vormt van elke succesvolle organisatie.

Het opbouwen van eigen regie in teams is een leertraject op maat, stap voor stap, in kleine groepen, werken aan het lerend vermogen van elk individu. Werken vanuit een betekenisvolle bijdrage, zelfvertrouwen en pro-activiteit.

8 + 14 =

Krachtige bedrijfsorganisatie

Analyse en advies over de

bedrijfsorganisatie en processen.

“Weten is willen zien….”

Het loopt niet altijd zoals je wilt. Het schijnt dat heel veel ondernemers ‘s nachts wakker liggen omdat ze oplossingen zoeken voor problemen die ze overdag in hun organisatie zijn tegengekomen. Herkenbaar? De cirkels van je eigen gedachten…. En wellicht ook de telkens terugkerende oplossingen, die net een klein beetje anders zijn dan de vorige keer dat je wakker lag. Daarom is het goed om ons in je keuken mee te laten kijken. Best spannend, maar het kan je veel opleveren. Je krijgt inzichten waar je zelf door het wakker liggen niet meer op komt, of waar je niet bedreven in bent en hiermee krijg je precies die draai of net de impuls dat je zoekt.

 

Ja graag! Ik wil me inschrijven voor een oriënterend gesprek.