Wat bieden wij?

Workshops

Project leiderschap

Programma management

Transitie ondersteuning

Workshops.

Positieve gezondheid als bedrijfsstrategie, een nieuwe benadering voor leiderschap en de toekomstige bedrijfsorganisatie. 

Thema’s als vitale organisatie, duurzame inzetbaarheid en toekomstig leiderschap komen aan de orde in deze inspirerende bijeenkomst.

Datum: 13 december 2019
15.00 tot 17.00 met een netwerkborrel aansluitend
Lokatie: Utrechtseweg 2, 3732 HB de Bilt

Kosten: 65,00 euro

Projectleiderschap

Een mooi voorbeeld van het innovatieve projectleiderschap is op dit moment het opzetten van een geheel nieuw bedrijf. Voor een organisatie onderzoeken we op dit moment een high tech digitaal platform dat zich leent voor het verbinden van organisaties, het delen van kennis en kunde,het de mogelijkheid biedt tot het verrijking en verspreiding van kennis waardoor de impact van de boodschap wordt vergroot. We geloven in een digitale transformatie, en het is gebouwd met geïntegreerde AI standaarden, maar mensen zijn nog steeds nodig om het te gebruiken. Daarom vormt het digitale platform het middel en zijn de verbonden experts de brug voor de organisaties om ermee te gaan werken om zo te zorgen voor meer impact, verbinding en vanuit een gezamenlijke visie een groter verschil in de zorg te kunnen maken.

Programma management

Een inspirerend traject waar we aan bijdragen is het SET up programma van VitaValley. Het SET up programma is het initiatief van ZonMw en RVO om de innovatieclusters die een SET subsidie toegekend hebben gekregen, ondersteuning te bieden bij de uitvoering van hun project om tot een duurzame implementatie te komen. Hiertoe bouwen wij aan een actieve SETup community met alle participerende innovatieclusters, bieden we inhoudelijk trainingen, workshops en webinars aan in samenwerking met de trusted partners uit het werkveld en zijn er experts die gevraagd kunnen worden voor individuele vraagstukken. 

Organisatie transformatie

Een prachtig traject is het ontwikkelen en begeleiden van het transformatieprogramma van De Tweede Verdieping, de bibliotheek van Nieuwegein.  Zij hebben het gedachtegoed van Positieve Gezondheid al omarmd en verwerkt in hun dienstverleningsconcept. Zij is haar tijd vooruit en laat zien hoe een bibliotheek de brug kan zijn om het lokale gemeente beleid te vertalen naar toegepaste activiteiten voor de mensen in de wijk. Het team van de Tweede verdieping draagt het gedachtegoed in hart en heeft het geïntegreerd in hun werkwijze. Het is een eer om samen met dit team te werken aan zoveel moois!

Ja graag! Ik wil me inschrijven voor een oriënterend gesprek.