Voor wie?

De daadkrachtige​ ​ondernemer,​ ​directeur​ ​

met​ ​visie​ ​en​ ​leidinggevende in​ ​de​ ​zorg,

sport of welzijn. 

HVEZ ondersteunt organisaties die zich inzetten voor een gezonder en gelukkiger Nederland. Organisaties met een andere visie op de zorg. Organisaties die zich inzetten voor de transitie in de zorg. Organisaties die dromen, durven en dan doen! En bij dat doen helpen wij, om ervoor te zorgen dat de maatschappelijke impact en bereik van dat handelen vergroot wordt en succesvol is.

Voor wie ondersteuning zoekt bij de formulering van de bedrijfsstrategie en grondige implementatie op operationeel niveau, waardoor gewenste resultaten bereikt worden.

Zo hebben wij strategisch advies gegeven aan het Jan van Es Instituut (JVEI) en ondersteunen wij hen momenteel met de verdere operationele uitvoering van dit advies. Het JVEI is een onafhankelijk expertisecentrum dat een brug slaat tussen wetenschap en praktijk. Het JVEI verzamelt, verrijkt en verspreidt wetenschappelijke en praktijkgerichte kennis over de organisatie van de geïntegreerde eerstelijns- en wijkgerichte gezondheidszorg. Doel is het bereiken van een betere samenhang in de zorg, zodat burgers, professionals en de samenleving betere uitkomsten verkrijgen. 

Voor wie complexe en doelgerichte opgaven door samenhangend en integraal management efficiënt gerealiseerd wilt hebben en door het bouwen van een krachtige learning community deze kennis en kunde kan delen, verrijken en verspreiden.

Een inspirerend traject waar wij aan bijdragen is het SET-up programma van VitaValley. Het SET-up programma is het initiatief van ZonMw en RVO om de innovatieclusters die een SET subsidie toegekend hebben gekregen, ondersteuning te bieden bij de uitvoering van hun project om tot een duurzame implementatie te komen. Hiertoe dragen wij bij aan een actieve SET-up community met alle participerende innovatieclusters, waarin inhoudelijke trainingen, workshops en webinars worden aangeboden in samenwerking met de trusted partners uit het werkveld en experts gevraagd kunnen worden voor individuele vraagstukken.

Voor wie positieve gezondheid wil integreren als bedrijfsstrategie en gelooft in het nieuwe leiderschap, de kracht van het ondersteunen van professionals, het creëren van context door een transparante structuur en het richten op resultaten en ervaringen van klanten (patiënten), maakt dat een transitie van het egosysteem naar het ecosysteem mogelijk is.

Een prachtig traject was het ontwikkelen en begeleiden van het transformatieprogramma van De tweede verdieping, de bibliotheek van Nieuwegein. Zij hebben het gedachtegoed van Positieve Gezondheid omarmd en verwerkt in hun dienstverleningsconcept. De tweede verdieping is haar tijd vooruit en laat zien hoe een bibliotheek de brug kan zijn om het lokale gemeentebeleid te vertalen naar toegepaste activiteiten voor de mensen in de wijk. Het team van De tweede verdieping draagt het gedachtegoed in het hart en heeft het geïntegreerd in hun werkwijze.

Wil je ​meer​ ​informatie​ ​of​ ​een​ ​oriënterend​ ​gesprek?
Laat je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met je op.