Portfolio

Wat we hebben gedaan

Pijn en Mobiliteit

Veel mensen die langdurige pijnklachten hebben aan rug of nek bezoeken een therapeut om van de pijnklachten af te komen. Dit helpt soms tijdelijk, maar is geen oplossing voor de lange termijn. Want chronische pijnklachten zijn complex. Dit vereist een gezamenlijke aanpak. Pijn die blijft aanhouden is erg frustrerend en heeft impact op de kwaliteit van uw leven.  Als u diverse therapieën heeft geprobeerd zonder blijvend resultaat, pas dan komt u in aanmerkingen voor een ‘multidisciplinaire’ behandeling. Momenteel is dit alleen mogelijk in psychiatrische klinieken of revalidatiecentra. Maar deze zijn pas toegankelijk als u aan hun strikte voorwaarden voldoet.

Link naar website

IPOSITIVEHEALTH

Institute for Positive Health (iPH) is dé motor achter de beweging Positieve Gezondheid. De stichting is opgericht door Machteld Huber, de grondlegger van het gedachtegoed. Het instituut wil de beweging die ontstaan is rond Positieve Gezondheid stimuleren, versterken en versnellen. Zo maken we met elkaar van Nederland de grootste Blue Zone ter wereld, een plek waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven dan waar ook ter wereld.

Link naar website

IVIDO

Een PGO voor cliënten, en een ZNO voor professionals. Ivido maakt online behandeling en communicatie tussen cliënt en zorgprofessionals mogelijk. Dit doen we door de PGO van de cliënt aan de ZNO van de zorgprofessional te koppelen. Cliënten werken namelijk vanuit hun eigen Persoonlijke Gezondheidsomgeving en de zorgprofessional registreert een Zorg Netwerk Omgeving. Uit deze ZNO worden onder meer online behandelprogramma’s gestart. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan meer over deze koppeling tussen de PGO en de ZNO in Ivido.

Link naar website