Portfolio

Wat we aan het doen zijn

Pijn en Mobiliteit

Veel mensen die langdurige pijnklachten hebben aan rug of nek bezoeken een therapeut om van de pijnklachten af te komen. Dit helpt soms tijdelijk, maar is geen oplossing voor de lange termijn. Want chronische pijnklachten zijn complex. Dit vereist een gezamenlijke aanpak. Pijn die blijft aanhouden is erg frustrerend en heeft impact op de kwaliteit van uw leven.  Als u diverse therapieën heeft geprobeerd zonder blijvend resultaat, pas dan komt u in aanmerkingen voor een ‘multidisciplinaire’ behandeling. Momenteel is dit alleen mogelijk in psychiatrische klinieken of revalidatiecentra. Maar deze zijn pas toegankelijk als u aan hun strikte voorwaarden voldoet.

http://www.pijnenmobiliteit.nl

DE TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping is een innovatieve bibliotheek in het stadscentrum van Nieuwegein en heeft vier uitleenpunten op Buurtpleinen. We zien ons als een “third place” in de stad, een plek waar alle Nieuwegeiners van harte welkom zijn om hun talenten te ontwikkelen, kennis op te doen, te genieten van cultuur en elkaar te ontmoeten… In onze visie wordt deze missie gerealiseerd door telkens over de band van actuele maatschappelijke thema’s ingang te vinden bij een zo breed mogelijk lokaal publiek. 

https://www.detweedeverdieping.nu

HAPPY LIFE

Happy Life is een platform waarbij je offline Happy Coins kunt verdienen en online kunt uitgeven op ons eigen Happy Life dashboard. Het uitgeven kan op allerlei manieren zoals een zwemticket met korting, gratis deelname aan sportactiviteiten of bouwblokken voor onze Minecraft server! Waar ga jij je Happy Coins aan uitgeven?

https://www.happylife.nl

IPOSITIVEHEALTH

Institute for Positive Health (iPH) is dé motor achter de beweging Positieve Gezondheid. De stichting is opgericht door Machteld Huber, de grondlegger van het gedachtegoed. Het instituut wil de beweging die ontstaan is rond Positieve Gezondheid stimuleren, versterken en versnellen. Zo maken we met elkaar van Nederland de grootste Blue Zone ter wereld, een plek waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven dan waar ook ter wereld.

Link naar website

SUSTAINABLE HEALTHCARE LAB

Het Sustainable HealthCare Lab wil waarde, inhoud en effectiviteit toevoegen aan het lopende maatschappelijke debat over duurzame zorg, los van bestaande structuren en belangen. Er is verandering nodig om de zorg toekomstbestendig te maken. Verandering gestoeld op duurzame principes. We weten niet precies hoe die verandering er uitziet, maar hebben wel een idee van de richting, de coördinaten. We streven naar ontwikkeling van de duurzame principes en naar de toepassing ervan: een steen in de vijver.

Link naar website