Over ons

De oprichter van HVEZ (Hart voor eigen zaak), Sanne Kok, heeft haar roots in het fysiotherapeutische vak en heeft zich altijd geïnteresseerd in het verandervraagstuk van de mens, organisaties en de zorg. Toen zij in 2017 werkte als directeur bij de hogeschool las zij een rapport over de problematiek in de zorg en keek zij naar het volgende filmpje. Het leidde voor haar tot het besef een bijdrage te willen leveren in de transitie van de zorg.

Vanuit het inzicht dat realisatie bij het eigen initiatief begint (if it is to be, it is up to me) is zo het zaadje geplant voor het ontstaan van HVEZ. Zo is het vehikel ontstaan om organisaties te ondersteunen om met elkaar bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor de mens en de wereld om ons heen.

De waarden die we daarin dragen is dat de mens in zichzelf compleet, vindingrijk en competent is. Wij hebben de overtuiging dat eigen regie en de capaciteit tot ontwikkeling ons in staat stelt vertrouwen te hebben in ons eigen lerend vermogen, dat kan uitgroeien tot de veranderkracht van een organisatie. 

De waarde van het ontstaan en verder laten groeien van HVEZ is gericht op het doorgeven van de geleerde lessen rondom het ondernemerschap en toekomstgerichte zorg: alle lessen die we ophalen bij de verschillende opdrachten willen we verder kunnen brengen en dat doen we graag opschaalbaar, zodat we er nog meer mensen mee kunnen bereiken en inspireren. Daarom bieden wij deze geleerde lessen ook aan in de vorm van online cursussen tegen scherpe prijzen.

 

Het Team

Sanne Kok

Oprichter

Simone Camps

Marketing, communicatie, contentontwikkeling en backoffice

Arman Güngor

Design en branding

Evan Handgraaf

Website ontwikkeling & onderhoud

Werken bij HVEZ

HVEZ groeit hard en we kunnen daarom wel wat extra mankracht gebruiken. Per direct zijn we op zoek naar een enthousiaste secretarieel medewerker (junior). Klik hier voor de vacature. Iets voor jou of iemand die je kent? Laat het ons weten!