Het Netwerk

Warm en vertrouwd, resultaatgericht en professioneel

Het HVEZ netwerk is een zakelijk netwerk voor zzp’ers en ondernemers in de zorg-, welzijns- en sportsector. Experts die zich inzetten voor de transitie in de zorg en bij willen dragen aan een gezonder en gelukkiger Nederland. Het netwerk biedt een fysiek en digitaal platform om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en elkaar verder te ondersteunen. Daarnaast wordt het netwerk gevoed door webinars, inspiratiesessies en ander aantrekkelijk aanbod voor en door onze leden. Zien we jou binnenkort bij ons netwerk? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Wat is het doel van het netwerk?

Het HVEZ netwerk is opgericht om mensen te verbinden die met hun kennis, kunde en persoonlijkheid willen bijdragen aan de transitie in de zorg. Wij staan voor verbinden, verdiepen, elkaar inspireren en versterken. Door elkaar te helpen bij het ontwikkelen van ons eigen kwaliteiten, kunnen we niet alleen ons persoonlijke leiderschap en ondernemerskracht vergroten, maar ook ons gezamenlijke impact op de samenleving. Het is dus een resultaatgericht professioneel netwerk, waar we elkaar ondersteunen om succesvol te zijn in dat wat we graag willen bereiken. Het HVEZ netwerk is daarnaast een vertrouwde omgeving om zelf cases in te brengen om te kunnen sparren en om ondersteuning te vragen daar waar je dat nodig hebt, of feedback te krijgen op iets waar je nog niet bewust van bent. 

Wat biedt het HVEZ netwerk?

Een maandelijkse (digitale) co-werkdag, waarbij een van de thema’s die belangrijk zijn voor toekomstig ondernemerschap onder de aandacht wordt gebracht in een ochtendprogramma. Tevens zal er later op deze co-werkdag ruimte zijn voor stand-up stories van deelnemers uit het netwerk.

Een digitaal platform waar we kennis en kunde met elkaar delen, verrijken en weer verspreiden. Zodat je niet meer alleen bezig bent met het uitvoeren van een opdracht, maar vanuit gezamenlijkheid en verbinding in actie komt. Dit platform is alleen toegankelijk voor leden van het HVEZ netwerk. 

Op aanvraag van de HVEZ netwerkleden, richten we verschillende intervisiegroepen in. Kleine groepjes van leden die behoeften hebben aan het sparren over thema’s rondom het uitvoeren van het ondernemerschap. Er is de mogelijkheid om hier begeleiding (supervisie) bij te krijgen. 

Door de sterke groei die HVEZ doormaakt, is haar netwerk exponentieel gegroeid. Dit netwerk en aanverwante opdrachtmogelijkheden delen wij graag met de deelnemers van het HVEZ netwerk.

Voor deelname aan het HVEZ netwerk vragen we een minimale bijdrage voor het faciliteren van de mogelijkheden. Deelname aan het netwerk bedraagt 35 euro per maand. 

Kennismaken met het HVEZ netwerk?

Heb je vragen? Of wil je een keer kennismaken met het HVEZ netwerk? Laat het ons weten via info@hvez.nl, dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.