De 7 tips voor toekomstgericht ondernemen

7 tips voor toekomstgericht ondernemen

Het zijn vreemde en lastige tijden voor ons allemaal, en zeker als je als zelfstandige ondernemer verantwoordelijk bent voor het opzetten of het laten groeien van jouw initiatief. De uitbraak van het coronavirus zorgde ervoor dat bij de ene ondernemer de bedrijfsvoering ineens (bijna) stil kwam te liggen en bij de ander de druk lag om zo snel mogelijk op te schalen. Zo moest de fysiotherapeut zijn dienstverlening in heel korte tijd digitaliseren en kon de andere ondernemer zijn dienstverlening helemaal niet uitvoeren. Het maakt in zeer korte tijd duidelijk dat er iets anders van ons gevraagd wordt om een oplossing te vinden voor de maatschappelijke transitievraagstukken. Of je nou een start-up of een scale-up bent, in of rondom de zorg je dienstverlening vorm geeft, een innovatief idee of een bestaande oplossing hebt; het komt allemaal neer op hetzelfde: we moeten het anders doen. 

We dragen graag bij aan het ontwikkelen van kennis en kunde rondom ondernemerschap. Naast ‘De zeven stappen van toekomstgericht ondernemen’ hebben we daarom 7 gratis tips opgesteld die je net weer even een spark kunnen geven om aan de slag te gaan en je helpen om focus te houden op dat wat belangrijk is voor jou en je onderneming. Uiteindelijk ben je als ondernemer zelf verantwoordelijk voor het resultaat, wat er ook in de maatschappij gebeurt. Juist vanuit dat besef, ontstaat er de mogelijkheid om invulling te geven aan hetgeen dat jij wilt bijdragen aan de maatschappij. 

Benieuwd naar deze tips? Download de pdf ‘De 7 tips van toekomstgericht ondernemen’.

Meer ontdekken over toekomstgericht ondernemen?

De 7 stappen van toegekomstgericht ondernemen

Op ons HVEZ leerplatform vind je onder andere meer cursussen en interessante content over toekomstgericht ondernemen. Wil jij je verder verdiepen in de 7 tips voor toekomstgericht ondernemen en doelgericht aan de slag gaan met jouw eigen ondernemerschap? Dan raden we je ons online business-coachingsprogramma De 7 stappen van toekomstgericht ondernemen aan. In dit programma ontdek je hoe je je organisatie succesvol en toekomstbestendig maakt. We gaan in op belangrijke thema’s, zoals businessmodellen, visie, missie, leiderschap, waardeontwikkeling en marketing en communicatie. De zeven stappen bieden ook de mogelijkheid tot een duurzame verandering in jezelf. Je staat stil bij vraagstukken over het waarom, waartoe en waarmee. Kortom de ‘why’ van jouw initiatief. Het business-coachingsprogramma bestaat uit 7 modules die elk een thema behandelen en zowel gezamenlijk als afzonderlijk van elkaar af te nemen zijn. 

Tip: Wil je alle 7 stappen van toekomstgericht ondernemen volgen? Wanneer je alle 7 modules tegelijk afneemt, krijg je één module t.w.v. €125,00 gratis!

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Heb je vragen over de tips of het online businesscoachingsprogramma? Of ben je benieuwd hoe we jou nog meer kunnen helpen bij jouw ondernemerschap? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.