Business-coaching

Toekomstgericht ondernemerschap: het verbinden van hoofd, hart en handen

In het online business-coachingsprogramma ‘De zeven stappen van toekomstgericht ondernemen’ ontdek je hoe je je organisatie succesvol en toekomstbestendig maakt. We gaan in op belangrijke thema’s, zoals businessmodellen, visie, missie, leiderschap, waardeontwikkeling en marketing en communicatie. De zeven stappen bieden ook de mogelijkheid tot een duurzame verandering in jezelf. Je staat stil bij vraagstukken over het waarom, waartoe en waarmee. Kortom de ‘why’ van jouw initiatief. Het business-coachingsprogramma bestaat uit 7 modules die elk een thema behandelen en zowel gezamenlijk als afzonderlijk van elkaar af te nemen zijn. Wil jij doelgericht aan de slag gaan met jouw toekomst? Bekijk dan het gehele programma of de losse modules op ons leerplatform en schrijf je in! 

Het HVEZ leerplatform

Het HVEZ leerplatform hebben we opgezet vanuit ons geloof in het ondersteunen van mensen om te blijven leren. Het is een platform met professionele cursussen, interessante content, webinars, inspiratiesessies en een forum voor het stellen van vragen en uitwisselen van kennis. Daarnaast bieden wij op ons leerplatform de mogelijkheid om van een expertcoach intensievere begeleiding te krijgen bij het implementeren van de geleerde kennis en kunde in eigen organisatie. Het leerplatform helpt je jouw organisatie zo op te zetten en in te richten, dat deze kan groeien en opschalen. Samen zijn we op deze manier in staat om op grotere schaal invulling te geven aan een goede verandering van zorg. Benieuwd wat jij op ons leerplatform kan leren? Bekijk ons aanbod.

Het eigen leerplatform

Naast toegang tot ons leerplatform, bieden wij jouw organisatie ook hulp bij het opzetten en inrichten van een eigen leerplatform. We kunnen helpen bij de technische inrichting, maar ook bij de vormgeving, het redigeren van teksten en de marketing en communicatie om het platform heen. Kortom: waar behoefte naar is. We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Interesse? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.